perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ennakkotietoja esityksestä

Harjoittelimme tänään kumartamista. Huomisen esityksen jälkeen kumarramme 1. ensin kaikki yhdessä, 2. kirjailijat yksitellen (järjestyksessä minä, Laura, Eikka ja Jaakko) 3. tanssijat ja lopuksi: 4. kaikki vielä yhdessä.

En ole aikaisemmin kumartanut yleisölle. Tavallisten runoesitysten jälkeen yleisöä katsotaan nopeasti, sanotaan kiitos ja poistutaan näkyviltä. Mutta kumartaminen tuntui hienommalta ja meni mielestäni hyvin. Siksi haluankin vastedes osallistua yhä useammin työpajoihin sekä tehdä esityksiä, joiden loppuun sopii kumarrus kuin olisi laittanut itsensä likoon.

(työpajoissa on hauskaa ja siellä syntyy ideoita, ja tämä paikka on hyvin hyvin avara ja kaunis ja ruoka loistavaa, ja olen aina unelmoinut että saisin harjoittelemalla harjoitella ja hinkata ja siinä mielessä vähän harmittaa se, että oma juttuni ei ole varsinaisesti esitys, vaan enemmänkin tapahtuma, jossa ei ole mitään muuta vaikeaa kuin olla tilanteessa läsnä ja katsoa ihmistä (katsojaa) silmiin. Se on vaikeaa.)


Labyrinttiharjoitukset käynnissä


Huomisessa esityksessä (=teksteissä) toistuu kaksi teemaa: tekniikka ja kuolema. Sen kunniaksi (internetistä) löydetty runo:

Runo: Runo: Vaara,
Iloisuus, faktat, Evoluutio,
Estetiikka, tietämätön, Wellnes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti